Antena Meniu Search
x

Video Accident feroviar pe ruta Craiova-Piteşti. Un tren a izbit din plin un camion şi a răsturnat o remorcă. Mecanicul locomotivei a fost rănit

Mecanicul unei locomotive a fost rănit, marţi, în judeţul Olt, după ce a lovit un camion care transporta deşeuri menajere, iar o femeie a suferit un atac de panică. Garnitura feroviară a fost retrasă, iar pasagerii vor fi preluaţi de următorul tren.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 21:20

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii au fost sesizaţi că în localitatea Bălteni un tren InterRegio a lovit un camion care transporta deşeuri menajere. Pompierii au precizat că persoana rănită este mecanicul de locomotivă, iar şoferul camionul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

“În tren se aflau 50 de persoane. Mecanicul de locomotivă, cu dureri lombare şi o femeie, cu atac de panică, sunt asistaţi medical la locul evenimentului”, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 

Şoferul camionului nu s-ar fi asigurat la trecerea cu calea ferată

Reprezentanţii Companiei Naţională de Căi Ferate CFR SA au anunţat că accidentul s-a produs după ce un conducător auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieşirea din staţia Bălteni Olt. 

“Din primele informaţii transmise de personalul feroviar ajuns la faţa locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor şi remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în staţia Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. Trenul R 9266 (Craiova - Piteşti) va fi retras din circulaţie, iar călătorii vor fi preluaţi de următorul tren care circulă pe acelaşi traseu.

Intervalul Bălteni - Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate şi retragerea automotorului avariat din linie curentă”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident feroviar pe ruta Craiova-Piteşti. Un tren a izbit din plin un camion şi a răsturnat o remorcă. Mecanicul locomotivei a fost rănit