Antena Meniu Search
x

Deprimat din cauza divorțului, un argeșean a plonjat cu mașina într-un canal adânc de 8m. Fosta soție obţinuse un ordin de restricţie

Deprimat după ce a divorţat de soţia sa, un bărbat din Curtea de Argeș a decis să-şi pună capăt zilelor. S-a urcat la volan şi a plonjat cu maşina într-un canal adânc de 8 metri. A fost scos însă la timp de pompieri, în ultimul moment. A fost dus la spital în șoc hipotermic, dar a scăpat cu viaţă. 

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 08:27

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a plonjat cu mașina de pe mal direct în apa adâncă de 8 metri. A avut noroc cu un tânăr care l-a văzut și i-a alertat pe polițiști. A ieșit din mașină și s-a urcat pe plafonul autoturismului până când au ajuns la el echipele de intervenție. 

Salvat și dus la spital, el a povestit anchetatorilor că a vrut să își sensibilizeze fosta soție, de care divorţase recent. O sunase pe femeie înainte de a recurge la gestul extrem și i-a spus ce intenţii are. 

ISU Argeș: Persoana se afla pe capota autoturismului. Am acţionat cu o barcă pneumatică din dotare, am extras-o în uşor şoc hipotermic, fiind transportată cu ambulanţa SMURD B2 la CPU Curtea de Argeş. 

Femeia obţinuse un ordin de restricţie pe numele lui, după ce individul ar fi bătut-o crunt în luna octombrie. Divorţaseră în urmă cu două săptămâni, dar bărbatul n-a putut trece peste acest moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Deprimat din cauza divorțului, un argeșean a plonjat cu mașina într-un canal adânc de 8m. Fosta soție obţinuse un ordin de restricţie