Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră într-un lac din Neamţ. Trupul unei femei, dată dispărută din decembrie, găsit în stare avansată de descompunere

Trupul unei femei care a dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut a fost găsit, luni, într-un lac din judeţul Neamţ. Starea cadavrului nu a permis anchetatorilor să stabilească dacă are urme de violenţă, aşa că se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza decesului.

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 18:40

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

''La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin'', anunţă, luni, Poliţia Judeţeanp Neamţ.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42  ani, din Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022. ''Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă'', a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că trupul era în stadiu avansat de descompunere şi nu s-a putut stabili dacă sunt urme de violenţă. În aceste condiţii, anchetatorii aşteaptă concluziile medicilor legişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră într-un lac din Neamţ. Trupul unei femei, dată dispărută din decembrie, găsit în stare avansată de descompunere