Antena Meniu Search
x

Descoperirea făcută de polițiști în mașina unor români, la Vama Borș. Era ascuns printre saci cu pufuleţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, pe care doi cetăţeni români au încercat să îl scoată fraudulos din ţară, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleţi, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 12:10

Descoperirea făcută de polițiști în mașina unor români, la Vama Borș. Era ascuns printre saci cu pufuleţi
Descoperirea făcută de polițiști în mașina unor români, la Vama Borș. Era ascuns printre saci cu pufuleţi - Shutterstock/Arhivă

''În data de 12.04.2024, în jurul orei 19,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. În autoturism mai călătorea ca pasager un alt cetăţean român. La controlul de frontieră efectuat asupra autovehiculului, a fost descoperită, ascunsă pe bancheta din spate a autoturismului, sub saci cu pufuleţi, o persoană de sex masculin'', informează sâmbătă Poliţia de Frontieră.

Persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare. În cadrul acestora a fost stabilit faptul că persoana descoperită ascunsă este un tânăr în vârstă de 16 ani.

Românii intenționau să meargă la muncă într-un stat din vestul Europei

''Însoţitorii acestuia au recurs la această metodă întrucât nu aveau acordul notarial legalizat din partea părinţilor pentru a ieşi cu minorul din ţară şi intenţionau să meargă cu toţii la muncă într-un stat din vestul Europei'', arată sursa citată.

Poliţiştii de frontieră au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, care a preluat minorul şi a anunţat familia acestuia cu privire la situaţie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Descoperirea făcută de polițiști în mașina unor români, la Vama Borș. Era ascuns printre saci cu pufuleţi