Antena Meniu Search
x

Video Deși interzise, petrecerile tot au loc și în pandemie. În 24 de ore, polițiștii au amendat aproape 5.000 de persoane

Chiar daca petrecerile de orice fel sunt interzise în pandemie, mulţi români ignoră regulile. Unii dintre ei au avut ghinionul să fie prinşi chiar de poliţişti. În doar 24 de ore, oamenii legii au făcut sute de controale şi au oprit mai multe petreceri. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.01.2021, 08:54

Vezi și
  • Oamenii legii reamintesc că petrecerile rămân interzise în pandemie
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deși interzise, petrecerile tot au loc și în pandemie. Mulți români par să fi uitat că suntem în pandemie și au început să organizeze petreceri cu zeci sau chiar sute de invitați. În Buzău, oamenii legii au întrerupt un botez la care participau sute de persoane. În Gorj, polițiștii au amendat mai mulți tineri după ce au participat la un majorat. 

În doar 24 de ore, polițiștii au organizat peste 800 de acțiuni și au amendat aproximativ 5.000 de persoane care nu respectau măsurile și interdicțiile impuse în pandemie. Valoarea sancțiunilor depășește un milion de lei.

Oamenii legii reamintesc că petrecerile rămân interzise în pandemie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Deși interzise, petrecerile tot au loc și în pandemie. În 24 de ore, polițiștii au amendat aproape 5.000 de persoane