Antena Meniu Search
x

Desoperire macabră în Bucureşti. Cadavrul unei femei, aflat în stare de descompunere, a fost găsit într-o locuinţă din Sectorul 4

Descoperire macabră într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit în locuinţa unde stătea cu chirie. Chiar proprietarul ar fi fost cel care a sunat la 112 şi a alertat poliţia, după ce i-a văzut cadavrul aflat în stare de descompunere.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 20:57

Desoperire macabră în Bucureşti
Desoperire macabră în Bucureşti - Shutterstock

Cadavrul în stare de descompunere al unei femei a fost găsit sâmbătă într-o locuință din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii de la Secția 16 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 4, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

Cadavrul unei femei, găsit într-o locuinţă din Bucureşti

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de o femeie, al cărei cadavru era în stare de descompunere. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Desoperire macabră în Bucureşti. Cadavrul unei femei, aflat în stare de descompunere, a fost găsit într-o locuinţă din Sectorul 4