Antena Meniu Search
x

DESTIN tragic! Fosta poliţistă Melania Renghea, în închisoare după ce și-a înjunghiat șeful, și-a pierdut astăzi soțul. Bărbatul de 36 de ani s-a SINUCIS în curtea casei

Soţul fostei poliţiste Melania Renghea, care ispășește o pedeapsă de 5 ani de închisoare, a fost găsit spânzurat în curtea casei lor.

Soţul fostei poliţiste Melania Renghea, care ispășește o pedeapsă de 5 ani de închisoare, a fost găsit spânzurat în curtea casei lor, din comuna Curtişoara, judeţul Olt.

Potrivit adevărul.ro, o vecină a familiei l-a găsit pe bărbat atârnând în ştreang, într-un pom din curtea casei şi a sunat la 112. Echipajul de pe ambulanţă l-a găsit pe bărbat în curte, vecinii între timp coborâseră cadavrul, dar nu s-au mai iniţiat manevre de resuscitare, deoarece medicii au constata că decesul survenise cu ceva timp înainte.

Relu Renghea avea 36 de ani și era tatăl a trei copii, ultimul născut înainte ca fosta poliţistă să fie încarcerată în urma sentinţei de cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat, pronunţată de Curtea de Apel Craiova în mai anul trecut.

În seara zilei de 26 decembrie 2012, Melania Renghea şi şeful său de atunci, poliţistul Gheorghe Barbu, ajungeau la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, ambii răniţi. Barbu tocmai fusese înjunghiat, în faţa locuinţei sale, de subalternă, iar aceasta motiva că de fapt a fost legitimă apărare. Se întâlniseră, spunea Renghea, pentru ca femeia, gravidă cu al doilea copil la acel moment, să-i ceară explicaţii pentru presupuse violuri şi episoade în care a fost „plasată“ ca favor sexual mai multor poliţişti şi procurori.

În urma scandalului național iscat, în luna imediat următoare şeful IPJ Olt, Ion Voicu, şi acesta pe lista lui Renghea ca presupus beneficiar al favorilor sexuale, solicitând pensionarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » DESTIN tragic! Fosta poliţistă Melania Renghea, în închisoare după ce și-a înjunghiat șeful, și-a pierdut astăzi soțul. Bărbatul de 36 de ani s-a SINUCIS în curtea casei