Antena Meniu Search
x

Detalii înfiorătoare ale accidentului din Tulcea: 'Oamenii au fost aruncaţi în aer câţiva metri'

Detalii înfiorătoare ies la iveală după cumplitul accident produs ieri după-amiază în Văcăreni, Tulcea. Vecinii oamenilor spulberaţi de un BMW în propria curte au povestit imaginile oribile de după accident.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 12.08.2019, 14:17

Vezi și

Detalii înfiorătoare ies la iveală după cumplitul accident produs ieri după-amiază în Văcăreni, Tulcea.

Vecinii oamenilor spulberaţi de un BMW în propria curte au povestit imaginile oribile de după accident.

O vecină a victimelor accidentului transmis live pe Facebook a povestit că, imediat după accident, curtea vecinei sale era plină de sânge, iar oamenii zăceau pe pământ.

'În curte la noi a venit o maşină, cu viteză, dinspre Luncaviţa, a trecut prin poartă, prin solar şi au rămas morţi. O vecină, nurorile şi băieţelul. Copilul a rămas în boltă. Trei anişori avea', a declarat femeia.

Pe acelaşi subiect

Ucişi în curte de un şofer vitezoman care era live pe Facebook

O femeie de 79 de ani, un băieţel de 3 ani şi mama acestuia, de 26 de ani, însărcinată în 23 de săptămâni, au murit pe loc în urma tragediei.

O altă tânără însărcinată, cumnata gravidei care a murit în accident, a fost la rândul ei grav rănită şi a ajuns la spital.

Tot la spital au ajuns şi cei doi bărbaţi aflaţi în BMW-ul care a provocat nenorocirea.

Singurul care a scăpat cu viaţă după accident a fost şoferul, un tânăr de 39 de ani, din Luncaviţa, care a şi fugit după impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Detalii înfiorătoare ale accidentului din Tulcea: 'Oamenii au fost aruncaţi în aer câţiva metri'