Antena Meniu Search
x

A patra victimă lovită de BMW în curte, în Tulcea, e tot o tânără gravidă. O femeie însărcinată şi fiul ei de 3 ani au murit

A patra victimă lovită de BMW în curte, în Tulcea, e tot o tânără gravidă. O femeie însărcinată şi fiul ei de 3 ani au murit, după ce un şofer beat a zburat cu un bolid de pe şosea, într-o curte, la Văcăreni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.08.2019, 12:34

Accident cu trei morţi la Văcăreni
A patra victimă lovită de BMW în curte, în Tulcea, e tot o tânără gravidă. O femeie însărcinată şi fiul ei de 3 ani au murit - Facebook

A patra victimă lovită de BMW în curte, în Tulcea, e tot o tânără gravidă. O femeie însărcinată şi fiul ei de 3 ani au murit, după ce un şofer beat a zburat cu un bolid de pe şosea, într-o curte, la Văcăreni.

Un BMW M6 decapotabil, de 570 CP, a intrat într-o curte cu peste 150 km/h. Un copil de 3 ani, Ionuţ, şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Mama copilului, Fatma, 26 de ani, care era însărcinată în 7 luni, a murit în elicopterul SMURD care o transporta la Galaţi. O altă persoană din curte e rănită grav în spital, la fel doi bărbaţi care erau în BMW.

Cea de-a patra victimă aflată în curtea casei în care a intrat BMW-ul e tot o tânără gravidă, în vârstă de 33 de ani, cumnata tinerei decedate. Femeia e însărcinată în 2 luni şi a fost transportată la spitalul din Galaţi cu o ambulanţă. A fost operat[ pe creier şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Şoferul care a ucis un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica, la Tulcea, a fost filmat când iese din maşină şi fuge. Bărbatul, care are 39 de ani, era beat şi a intrat cu 150 la oră în curtea unei case, în Văcăreni.

Pe acelaşi subiect

Un bărbat care călătorea pe bancheta din spate a BMW-ului a transmis live pe Facebook accidentul. În imagini se vede cum şoferul e şicanat de un al treilea ocupant al bolidului, care stătea în dreapta. 

Polițiștii au reușit să îl prindă rapid pe şofer, la Luncaviţa, acolo unde locuieşte. L-au supus alcooltestului și au descoperit astfel că era băut. Rezultatul etilotestului a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » A patra victimă lovită de BMW în curte, în Tulcea, e tot o tânără gravidă. O femeie însărcinată şi fiul ei de 3 ani au murit