Antena Meniu Search
x

Detalii în cazul băiatului de 14 ani găsit spânzurat de un cireș, la Vaslui. Cum îl descrie o învățătoare de la școala în care învăța

Violenţa asupra copiilor lasă urme adânci şi poate naşte tragedii. La fel şi lipsa de atenţie din partea părinţilor şi a consilierii psihologice atunci când este nevoie. Un adolescent de 14 ani din Vaslui şi-a pus capăt zilelor chiar în ziua de Înălţare, după o discuţie aprinsă cu tatăl său. Bărbatul a fost cel care a descoperit nenorocirea şi a cerut zadarnic ajutor la 112. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2021, 14:07

Vezi și

Apropiaţii spun că băiatul era sensibil şi introvertit, dar nimeni nu s-a gândit că va face un gest extrem. Toţi îşi reproşează acum că nu au văzut semnele că adolescentul are nevoie de ajutor înainte să fie prea târziu.

”Copiii discutau dimineața, ați auzit doamna ce s-a întâmplat? Și inițial nu i-am crezut. Apoi mi-a confirmat un coleg de-al meu. Că s-a întâmplat la ora 3 noaptea. Sunt marcată pentru că era un copil extraordinar de cuminte. De multe ori trecea pe aici către casă și se juca uneori cu cățeii mei. Era un copil retras, întradevăr. Probabil că trebuia și consiliat acest copil. Sunt mai mulți factori aici. Acum să discutăm e tardiv, doar să tragem învățăminte”, a spus profesoara băiatului.

Băiețelul s-a sinucis după ce a fost certat că stă prea mult pe tabletă

Andrei s-a sinucis, joi dimineață, în zi de mare sărbătoare, după ce ar fi avut o discuție aprinsă cu tatăl lui. De altfel, tatăl a fost cel care l-a găsit spânzurat de un cireș aflat în spatele casei, de Înălțarea Domnului.

Toți spun că Andrei era unul dintre cei mai inteligenți copii din comună, fiind printre puținii beneficiari ai unei burse de merit. Însă acasă trăia un coșmar. Oamenii din sat spun că Andrei a ales să părăsească această lume din cauza certurilor apărute în ultima vreme în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Detalii în cazul băiatului de 14 ani găsit spânzurat de un cireș, la Vaslui. Cum îl descrie o învățătoare de la școala în care învăța