Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre cazul micuţei batjocorite şi ucise la Baia Mare

Un an şi două luni le-a luat anchetatorilor să aresteze un suspect în cazul Esterei, fetiţa de cinci ani, violată şi ucisă cu bestialitate într-o hală din Baia Mare. Principalul suspect este un adolescent de 17 ani, vărul fetiţei. Acesta a recunoscut crima.

de Redactia Observator

la 27.06.2019, 20:06

Vezi și

Un an şi două luni le-a luat anchetatorilor să aresteze un suspect în cazul Esterei, fetiţa de cinci ani, violată şi ucisă cu bestialitate într-o hală din Baia Mare. Principalul suspect este un adolescent de 17 ani, vărul fetiţei. Acesta a recunoscut crima. Cazul a mobilizat sute de poliţişti, iar minorul a mai fost pe lista posibililor criminali. Doar că probele ADN nu au confirmat suspiciunile. Motivul stârneşte revoltă. Surse judiciare spun că probele ar fi fost compromise chiar din momentul declanşării anchetei.

Are acum 17 ani, iar anchetatorii cred că el este cel care a violat-o şi a ucis-o pe Estera, fetiţa de doar cinci ani. 

Suspectul din cazul fetiţei ucise la Baia Mare, arestat preventiv pentru 30 de zile

Suspectul a recunoscut acuzaţiile la audieri, în faţa poliţiştilor. Doar că ieri nu a stat pentru prima dată faţă în faţă cu anchetatorii. 

Suspectul a fost audiat şi în urmă cu un an. I s-au recoltat şi probe ADN pentru compararea cu cele strânse de la locul odioasei crime. Rezultatul a fost negativ, spun surse din anchetă, care mai susţin că probele ar fi fost compromise de la bun început. 

După ce a recunoscut fapta la audieri, suspectul le-a spus poliţiştilor şi unde a ascuns o parte dintre hainele Esterei imediat după crimă. Anchetatorii s-au întors astăzi la faţa locului şi au scotocit întreaga zonă pentru a căuta şi aceste probe. 

Poliţiştii au venit cu tot cu suspect la cercetare. Pentru reconstituire. În tot acest timp zona a fost înconjurată de mascaţi.

Cu ajutorul noilor probe, după un an şi două luni se va face şi comparaţia cu ADN-ul suspectului. În tot acest timp, tânărul de 17 ani va sta după gratii. Judecătorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Nu doar că erau rude, erau şi vecini. Părinţii lor stau în acelaşi bloc şi împart acelaşi etaj. 

Mama suspectului susţine că "mie nu-mi vine să cred că a făcut aşa ceva, nu are rost să vorbesc, acum e prea târziu, copilul e bătut, e chinuit, vai şi amar de el".  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Estera Marcovici a dispărut în timp ce se juca în faţa blocului. Trupul ei fără viaţă a fost găsit în fostul combinat din Baia Mare, pe 30 aprilie 2018. 

Zeci de poliţişti, procurori şi chiar profileri au participat la anchetă şi aproape 300 de persoane au fost audiate în primele luni de cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre cazul micuţei batjocorite şi ucise la Baia Mare