Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii şocante după ce trupul tânărului înecat alături de familie în Dunăre a fost găsit de sârbi: 'Sper să reuşim înainte să îl înmormânteze'

Cea de-a treia victimă din maşina care a căzut în Dunăre în urmă cu mai bine de o săptămână a fost găsită de autorităţile sârbeşti.

de Redactia Observator

la 17.10.2017 , 10:26

Cea de-a treia victimă din maşina care a căzut în Dunăre în urmă cu mai bine de o săptămână a fost găsită de autorităţile sârbeşti, fiind vorba de băiatul familiei, în vârstă de 22 de ani. 

"Cea de-a treia persoană a fost găsită duminică dimineaţa de autorităţile sârbeşti, în dreptul localităţii Dobra, din Serbia, la 18 km de locul accidentului, iar luni au anunţat autorităţile din România. Din câte am înţeles, au făcut deja autopsia", a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, citat de Agerpres.

VEZI ŞI - Trupul băiatului care a pierit împreună cu părinţii și sora de 3 anişori, în TRAGEDIA DE PE DUNĂRE, a fost găsit la sârbi (VIDEO)

Articolul continuă după reclamă

La rândul său, primarul comunei Sicheviţa, Nicolae Kramer, a declarat că familia l-a recunoscut pe tânăr, pe baza fotografiilor, potrivit Agerpres.

"Familia l-a recunoscut şi vom merge marţi în Serbia, să încercăm să îl aducem acasă. Am luat legătura cu Ambasada României la Belgrad, ne aşteaptă să mergem şi ne vor ajuta. Sperăm să reuşim acest lucru înainte să-l înhumeze, aşa cum s-a întâmplat cu mama lui. Trupul neînsufleţit al tânărului se află la morga din Pojarevac", a afirmat primarul comunei Sicheviţa. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Detalii şocante după ce trupul tânărului înecat alături de familie în Dunăre a fost găsit de sârbi: 'Sper să reuşim înainte să îl înmormânteze'