Antena Meniu Search
x

Video Detaliul care ar fi făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte în cazul accidentului de la Brăila, în care un copil de un an a fost călcat de un poliţist

Este anchetă la Brăila, după ce un copil de un an şi 5 luni a fost călcat de o maşină a Serviciului de Investigaţii Criminale a Poliţiei. Potrivit unor surse Observator de vina ar fi autoturismul instituţiei, care nu este dotat corespunzător, deşi este fabricat din 2019. Momentele cumplite au fost surprinse de camera de supraveghere din zonă. 

de Adrian Obreja

la 03.11.2023, 13:23

Vezi și

Detaliul care ar fi făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte este existenţa sau lipsa senzorilor de parcare. Acea maşină care este în dotarea poliţiei din Brăila este fabricată în 2019 şi nu are senzori de parcare nici în faţă, nici în spate.

Detaliul care ar fi făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte

Dacă ar fi existat în bara din faţă a maşinii şi urmărind imaginile de pe camerele de supraveghere, văzând în ce loc se afla copilul în momentul în care a fost accidentat, şoferul ar fi primit alertă în bord că se află un obstacol în faţa maşinii lui. Drept urmare, în momentul în care poliţiştii au plecat de la adresa respectivă, unde au mers să înmâneze o citaţie chiar unuia dintre fraţii copilului accidentat au dat peste copil şi au trecut cu roţiile din stânga peste el.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, şoferul poliţist a şi fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul este zero. Dosarul a fost înaintat Parchetului Curţii de Apel Galaţi şi este preluat de către un procuror care va demara ancheta în acest caz. Ancheta este în curs. Toate scenele au fost surprise de o cameră de supraveghere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Detaliul care ar fi făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte în cazul accidentului de la Brăila, în care un copil de un an a fost călcat de un poliţist