Antena Meniu Search
x

Video "Dezastru, flăcările de 20 de metri!" Incendiu devastator în curtea Iulius Mall din Cluj-Napoca. Vâlvătaia a făcut scrum un depozit de paleţi

A fost o adevărată desfăşurare de forţe seara trecută, în curtea unui mall din Cluj-Napoca, după ce un depozit de paleţi a fost cuprins de flăcări. Vâlvătaia a creat panică printre angajaţii centrului comercial, care au evacuat de urgenţă si clienţii. Intervenţia a fost una dificilă deoarece focul risca să se extindă şi la clădirea mall-ului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.12.2023, 08:06

Vezi și

Alarma a fost dată de un trecător, în jurul orei 19, după ce mai multe materiale depozitate în curtea interioară a complexului comercial au fost cuprinse de flăcări uriaşe. Pompierii au acţionat contracronometru. 

În momentul izbucnirii incendiului, în supermarketul din cadrul complexului comercial se aflau zeci de oameni.Toţi au fost evacuaţi, iar forţele de ordine au blocat accesul în mall. 

Panică printre clienţi

Fumul care a pătruns prin gurile de ventilaţie din interiorul complexului a creat panică în rândul clienţilor. 

Martor: Nu e aşa uşor, că bieţii pompieri se confruntă cu nişte paleţi de carton care ard aşa mocnit. La început a fost dezastru... flăcările de 20 de metri!

De teamă că vâlvătaia s-ar putea extinde şi în parcarea centrul comercial unde se aflau zeci de maşini, mai mulţi voluntari s-au oferit să dea o mână de ajutor. 

Mai mulţi voluntari au sărit în ajutor

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: La faţa locului au actionat 4 autospeciale de stins incendiu, o autoscara, o ambulanta SMURD  si doua ambulante SAJ. Din fericire, pana in acest moment nu au existat persoane care sa solicite control medical. Flacarile au fost lichidate, nu mai exista pericol de extindere 

Pentru depistarea unor posibile focare ascunse, pompierii au mai rămas în zonă şi după lichidarea incendiului. Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului, însă se ia în calcul şi varianta ca mai mulţi copii să fi aruncat cu petarde în zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » "Dezastru, flăcările de 20 de metri!" Incendiu devastator în curtea Iulius Mall din Cluj-Napoca. Vâlvătaia a făcut scrum un depozit de paleţi