Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezastru la Hârşova, după o depăşire pe linie continuă. Copil cu coloana fracturată, mamă în stare gravă

Un accident rutier foarte grav a avut loc la ieşire din Hârșova, spre Constanţa. Şoferul unui VW Passat a depăşit pe linie continuă şi a spulberat frontal o căruţă în care se afla o femeie cu copilul ei.

de Redactia Observator

la 25.09.2018 , 22:39

Un accident rutier foarte grav a avut loc la ieşire din Hârșova, spre Constanţa.

Şoferul unui VW Passat a depăşit pe linie continuă şi a spulberat frontal o căruţă în care se afla o femeie cu copilul ei.

Un bărbat de 54 ani a condus autoturismul marca VW Passat, pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la km 128+700, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire peste marcajul simplu continuu, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de o femeie, în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în acceaşi direcţie de mers şi efectua viraj la stânga pentru a intra pe un drum de pământ.

Articolul continuă după reclamă

A rezultat vătămarea corporală a femeii şi vătămarea gravă a unui minor, în vârstă de 15 ani, pasager în căruţă. Minorul a fost transportat cu elicopterul la spital, cu fractură de bazin şi coloană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Dezastru la Hârşova, după o depăşire pe linie continuă. Copil cu coloana fracturată, mamă în stare gravă