Antena Meniu Search
x

Video Dezastru la Braşov, în urma unui impact între două maşini: Opt victime, doi morţi, copil de 3 ani în comă, un alt copil rănit

Un grav accident rutier a avut loc între localitățile Parau și Veneția de Jos, pe DN1S, în care au fost implicate două autoturisme. 

Vezi și

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 8 victime, pentru 2 dintre acestea cadrele medicale declarând decesul. 

Accident cu doi morţi la Braşov, un copil în comă

Persoanele decedate sunt o femeie 70 de ani şi un tânăr de de ani. De asemenea, printre răniţi se mai află 4 adulți conștienti si cooperanți (3 bărbați și o femeie), dar şi un copil de 7 ani constient si cooperant. Din păcate, un copil 3 ani se află în comă.

La testarea unuia dintre conducătorii auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

"Intervenim la un accident rutier produs pe DN 1S, la ieșire din Veneția de Jos spre Părău, între un autoturism și un microbuz. Din primele informații sunt 6 victime, una încarcerată, două in stop cardio-respirator. Acționăm cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și două echipaje SAJ", a informat la momentul producerii accidentului ISU Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dezastru la Braşov, în urma unui impact între două maşini: Opt victime, doi morţi, copil de 3 ani în comă, un alt copil rănit