Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru pe o șosea din Caraş Severin. Un mort și patru răniți, după ce un TIR, o autoutilitară şi trei mașini s-au făcut zob. Vehiculele "au zburat" de pe şosea

Tragedie pe un drum dintre Caransebeş şi Lugoj. O persoană a murit și alte patru au fost rănite, după un accident grav între cinci vehicule. Mașinile s-au făcut praf și au "zburat" de pe carosabil, în urma impactului puternic. 

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 19:41

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a murit iar alte patru au fost grav rănite. 

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş", a transmis ISU Caraş-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Caraş Severin. Un mort și patru răniți, după ce un TIR, o autoutilitară şi trei mașini s-au făcut zob. Vehiculele "au zburat" de pe şosea