Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe o șosea din Constanţa. Trei bărbaţi au murit pe loc, dupa ce BMW-ul în care se aflau s-a răsturnat în şanţ, la ieşirea din Cuza Vodă

Accident cu trei morţi, după ce un BMW s-a răsturnat într-un şanţ, pe DJ 222, între localitățile Cuza Vodă şi Mihai Kogălniceanu. Atât şoferul, cât şi cei doi pasageri erau deja decedaţi în momentul în care oamenii legii au extras victimele din maşină. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 12:33

Vezi și

Un accient cumplit a avut loc în județul Constanța, soldat cu trei victime decedate, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. O mașină s-a răsturnat în șanț, la ieșirea din comuna Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu.

Din imagini se poate observa cum vehiculul s-a făcut pur şi simplu praf în urma impactului violent. Se pare că şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a derapat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ajungând cu autoturismul într-un canal de irigație dezafectat. 

Victimele nu purtau centură de siguranţă

Poliţiştii au găsit în maşina marca BMW trei victime decedate. Salvatorii nu au mai putut face nimic în circumstanţele date. Din primele informaţii, oamenii legii luaseră în calcul inclusiv ipoteza ca accidentul să se fi petrecut noaptea trecută, dar abia acum autoturismul să fie descoperit, la lumina zilei.

Cele trei persoane găsite decedate sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani. Niciunul dintre cei trei nu purta centură de siguranţă. Poliţiştii încearcă să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului. Ancheta este în curs de desfăşurare. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de corespondentul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Constanţa. Trei bărbaţi au murit pe loc, dupa ce BMW-ul în care se aflau s-a răsturnat în şanţ, la ieşirea din Cuza Vodă