Antena Meniu Search
x

Afirmaţii şocante despre profesorul acuzat de pedofilie din Capitală. Vecinii dezvăluie şi alte deviaţii sexuale (Video)

Afirmaţii şocante apar în cazul profesorului acuzat de pedofilie. Vecinii spun că bărbatul nu ar fi abuzat numai copii.

Vezi și

Afirmaţii şocante apar în cazul profesorului acuzat de pedofilie. Vecinii spun că bărbatul nu ar fi abuzat numai copii. Ar fi avut şi alte apucături bolnave, spun oamenii care stau din blocul în care profesorul locuia împreună cu sora lui şi a stat de vorbă cu oamenii.

Profesorul acuzat de pedofilie ar avea datorii mari la întreţinere, de ordinul miilor de lei, spun vecinii. Iar de fiecare dată când era întrebat când va achita datoriile adunate, bărbatul răspundea că preferă să investească în copii, să le cumpere telefoane, încălţăminte şi haine, toate acestea ca şi cadouri pentru cei mici. Vecinilor nu li s-a părut ciudat acest fapt, până nu au văzut la televizor poza profesorului acuzat de pedofilie.

Detaliul cel mai teribil spus de vecini este că profesorul ar fi avut o atracţie şi pentru animale, infracţiunea de care ar mai putea fi pasibil fiind zoofilia. Informaţiile au ajuns şi pe masa procurorilor, care recunosc că se fac verificări şi pentru această infracţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Afirmaţii şocante despre profesorul acuzat de pedofilie din Capitală. Vecinii dezvăluie şi alte deviaţii sexuale (Video)