Meniu
Search
x

Video Dialog incredibil între un şofer şi poliţist: "Mi-ați dat amendă că nu v-a plăcut fața". Motivele pentru care a fost sancţionat cu 5.000 de lei - VIDEO

Un şofer a fost amendat cu 5.000 de lei. Şoferul a aruncat un chiştoc de ţigară pe stradă şi nici nu a prezentat documentele atunci când poliţiştul i-a cerut să se legitimeze şi să prezinte actele maşinii.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 09:20
Vezi și

Şoferul a reclamat că amenda este nejustificat de mare şi a dat vina pe omul legii. "Aveți ceva cu fața mea. Nu v-a plăcut fața mea". Discuţia aprinsă dintre cei doi a fost filmată şi a devenit imediat virală pe reţelele de socializare. Potrivit legii, dacă un şofer este surprins că aruncă un chiştoc de ţigară pe geam poate primi, maximum, o amendă de 2.900 de lei.

În acest caz, se pare că poliţistul a aplicat amenda maximă, iar alături de sancţiunea pentru neprezentarea documentelor, amenda totală a ajuns la 5.000 de lei. Şoferul a luat totul personal şi a crezut că poliţistul a avut ceva cu el.

Iată o parte din dialogul celor doi:

  • Şofer: Mi-ați dat amendă că nu v-a plăcut fața. Cum să-i dați 5 mii de lei amendă că am aruncat un chiștoc pe geam, ce înseamnă asta?
  • Poliţist: Nu, nu. Și pentru că nu mi-ați prezentat documentele.
  • Şofer: Cum nu v-am prezentat documentele? V-am prezentat documentele pe telefon și v-am spus că nu e mașina mea.
  • Poliţist: Pentru chiștoc și pentru lipsa documentelor.
  • Şofer: Aveți ceva cu fața mea. Nu v-a plăcut fața mea. Mi-a căzut chiștocul pe geam, care e problema?
@teddyteddy345

##abuzuri ##politiaromana ##foryou

♬ sunet original - Teddy Teddy

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dialog incredibil între un şofer şi poliţist: "Mi-ați dat amendă că nu v-a plăcut fața". Motivele pentru care a fost sancţionat cu 5.000 de lei - VIDEO