Antena Meniu Search
x

Video Diana Șoșoacă, supărată că s-au închis sălile de fitness: Dacă vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite?

Sălile de fitness se închid în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat. Marți, senatoarea Diana Șoșoacă a spus că o deranjează această restricție impusă de autorități. "Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24".

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 13:52

Senatoarea Diana Șoșoacă
Senatoarea Diana Șoșoacă - Mediafax Foto / Alexandru Dobre
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, într-un live pe Facebook, că ar ține sălile de fitness deschise non-stop, "ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24".

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!” a reacționat Diana Șoșoacă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 25 martie, șeful DSU a declarat că "operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie".

Întrebat dacă regula se aplică şi în cazul sălilor de sport unde se antrenează sportivii de performanţă, Raed Arafat a spus: "Măsura este pentru sălile de fitness (...), deci, nu se menţionează sportul de performanţă". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Diana Șoșoacă, supărată că s-au închis sălile de fitness: Dacă vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite?