Antena Meniu Search
x

DIICOT Galaţi a destructurat o rețea specializată în înşelăciuni şi spălare de bani. Prejudiciu e de 800.000 de euro

O rețea specializată în spălare de bani și înșelăciuni, care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 800.000 de euro, a fost destructurată de procurorii DIICOT Galați. În urma a cinci percheziții, 16 persoane au fost duse la audieri, trei fiind reținute de polițiști.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)
DIICOT Galați a anihilat o rețea specializată în înşelăciuni şi spălare de bani - Hepta

O rețea specializată în spălare de bani și înșelăciuni, care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 800.000 de euro, a fost destructurată de procurorii DIICOT Galați. În urma a cinci percheziții, 16 persoane au fost duse la audieri, trei fiind reținute de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit news.ro, anchetatorii au descins inclusiv la sediile societăților comerciale ale suspecților bănuiți de constituirea unui grup infracțional organizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma acțiunii DIICOT, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 59 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, prejudiciul total este de aproximativ 800.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » DIICOT Galaţi a destructurat o rețea specializată în înşelăciuni şi spălare de bani. Prejudiciu e de 800.000 de euro