Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Din tabără, la spital: 15 copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară, într-un hotel din Păltiniş. 147 de elevi erau cazaţi aici

Vacanţă de coşmar în Sibiu! 15 copii au ajuns direct pe patul de spital, după ce, în timp ce se aflau în tabără, cazaţi la un hotel din Păltiniş, li s-a făcut brusc rău. La scurt timp, pentru că starea lor s-a agravat, profesorii însoţitori au dat alarma. Din cauza numărului mare de victime, salvatorii au activat Planul Roşu de Intervenţie. Elevii, care prezentau simptome de toxiinfecţie alimentară, au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu. În total, 147 de copii îşi petreceau vacanţa în hotel. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 07:11

Reprezentanții ISU Sibiu spun că la hotelul din Păltiniș, județul Sibiu, unde mai mulți copii acuză simptome de toxiinfecție alimentară erau cazați 147 de minori. "Din informațiile primite la acest moment, 147 de copii ar fi la cazați la unitatea turistică", transmite ISU Sibiu. Aceștia au fost evaluați de către echipajele medicale alocate la caz.

Din tabără, copiii au ajuns la spital

Mai mulți copii au acuzat simptome de enterocolită, vineri seara, în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu. Mai multe ambulanțe de la ISU Sibiu și de la Ambulanța Sibiu au intervenit pentru a prelua copiii cazați la un hotel din stațiune.

Vezi și

Copiii sunt din București și județul Mehedinți și au vârste de aproximativ 14 ani. Deocamdată nu se știe ce au mâncat copiii și de ce au apărut simptomele de toxiinfecție.

Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat după miezul nopţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Din tabără, la spital: 15 copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară, într-un hotel din Păltiniş. 147 de elevi erau cazaţi aici