Antena Meniu Search
x

Video Din uniformă, în braţele infractorului. Cum a fost găsită poliţista de colegii săi în casa bărbatului arestat la domiciliu pentru tentativă de omor

Descoperire neaşteptată pentru poliţiştii din Călaraşi, chemaţi printr-un apel la 112 să constate că un bărbat, cercetat pentru tentativă de omor şi arestat la domiciliu, a fugit. Agenţii l-au găsit pe cel căutat într-o locuinţă, dar nu singur... ci împreună cu o colegă de-a lor. Cei doi ar fi avut o idilă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.10.2023, 13:53

Vezi și

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la iveală în urma unui apel la 112, atunci când un bărbat din localitate i-a sunat pe poliţişti pentru a le spune că respectivul vecin, aflat în arest la domiciliu, ar fi părăsit locuinţa. 

Din uniformă, în braţele infractorului

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, acolo unde l-au găsit pe tânărul de 19 ani arestat la domiciliu pentru tentativă de crimă, dar şi pe poliţista de 24 de ani. O tânără prospăt angajată în Ministerul de Interne. Aşa au aflat poliţiştii că există o poveste de iubire între cei doi de săptămâni buni.

Asta a spus şi mama tânărului care a spus că îndrăgostiţii se cunoşteau şi înainte ca el să fie plasat în arest la domiciliu. Faţă de poliţistă se face o anchetă internă şi pentru moment a fost suspendată din poliţia Budeşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Din uniformă, în braţele infractorului. Cum a fost găsită poliţista de colegii săi în casa bărbatului arestat la domiciliu pentru tentativă de omor