Antena Meniu Search
x

Video "Hai repede, că au omorât copiii". Doi frați de 8 și 12 ani, în stare gravă după ce mașina în care erau cu mama lor a fost strivită de un TIR, în Gorj

Imagini cumplite pe o șosea din Groj. Doi copii de 8 și 12 ani sunt sunt în stare gravă, după ce mașina în care se aflau, parcată în fața casei, a fost implicată într-un grav accident rutier. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.03.2023, 18:28

Vezi și

Totul s-ar fi petrecut în momentul în care un camion scăpat de sub control a izbit din plin patru autoturisme aflate pe marginea drumului. Printre acestea s-a aflat și mașina în care erau cei mici cu mama lor.

Ce doi copii au ajuns la spitalele din Filiași și din Craiova. Martorii spun că cei doi frați de 8 și 12 ani se aflau în mașină cu mama lor. Autoturismul era parcat în fața porții, iar cei mici așteptau sî meargă la școală. 

Camionului i-ar fi explodat o roată din față și șoferul a pierdut controlul volanului

Camionului i-ar fi explodat o roată din față și șoferul a pierdut controlul. Mai întâi, mastodonul a acroșat un atuturism care venea din sensul opus, apoi a ieșit de pe șosea și a lovit alte trei mașini, printre acestea și mașina în care se aflau cei doi frați.

Camionul s-a oprit în cele din urmă în curtea unor localnici, la mică distanță de locuința acestora. Cei doi frați au fost transportați la spital. Pentru fata de 12 ani găsită inconștientă la fața locului, dar cu semne vitale, medicii au chemat un elicopter SMURD de la Craiova. 

De asemenea, mama ei a ajuns cu salvarea la spitalul din Craiova, iar fratele în vârstă de 8 ani a fost transferat la spitalul din Filiași. Șoferul camionului a suferit răni minore și a refuzat transferul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Hai repede, că au omorât copiii". Doi frați de 8 și 12 ani, în stare gravă după ce mașina în care erau cu mama lor a fost strivită de un TIR, în Gorj