Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Directorul unei Case de Cultură din Argeş, reţinut pentru viol, după ce a avut o relaţie cu o tânără de 16 ani. Soţia lui a aflat şi a bătut-o pe fată

Un bărbat de 42 de ani, director al unei Case de Cultură a Studenţilor din Argeş, este cercetat pentru viol, fiind reţinut, după ce, timp ce câteva luni, a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 16 ani. Faptele au ajuns în atenţia Poliţiei după ce soţia bărbatului a aflat de relaţia paralelă şi a bătut-o pe adolescentă, iar aceasta din urmă a mers la Poliţie şi a reclamat agresiunea, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 13:42

Cercetările în dosarul deschis de poliţiştii din Piteşti au pornit, iniţial, de la o sesizare a unei adolescente, care a reclamat la Poliţie faptul că a fost agresată fizic de o femeie. ”Ulterior, prin administrarea de probatoriu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 - mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea şi autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituţii publice de educaţie non-formală, instituţie unde minora frecventa mai multe cursuri. În ziua de 22 iulie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, în baza unui mandat de aducere emis în cauză. După administrarea probatoriului, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, informează, marţi, oficialii Poliţiei Judeţene Argeş.

Când ar fi început relaţia celor doi

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul anchetat este directorul unei Case de Cultură a Studenţilor, unde fata de 16 ani care a reclamat că a fost agresată fizic frecventa cursuri în timpul liber. În luna decembrie, bărbatul şi adolescenta au început o relaţie, cu care fata a fost de acord. Recent, soţia directorului a aflat despre această relaţie şi a decis să o pedepsească pe adolescentă, agresând-o fizic. Acela a fost momentul în care fata a mers la Poliţie şi a reclamat că a fost bătută de către femeie. Ancheta Poliţiei a dus la relaţia dintre cei doi, bărbatul fiind acuzat de viol în condiţiile diferenţei de vârstă mari şi a poziţiei de autoritate pe care o avea faţă de adolescentă.

Vezi și

Marţi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Directorul unei Case de Cultură din Argeş, reţinut pentru viol, după ce a avut o relaţie cu o tânără de 16 ani. Soţia lui a aflat şi a bătut-o pe fată