Antena Meniu Search
x

Dispariţia Stelei Popescu a şocat întreaga ţară. Actriţa era aşteptată în vizită la fostul soţ, regizorul Dan Puican

Stela Popescu a fost adorată de milioane de oameni. A trăit în glorie şi totuşi, în ultimii ani de viaţă s-ar fi simţit singură, povestesc apropiaţii.

Vezi și

Stela Popescu a fost adorată de milioane de oameni. A trăit în glorie şi totuşi, în ultimii ani de viaţă s-ar fi simţit singură, povestesc apropiaţii. Tot singură a fost şi cînd a plecat. Ne-a lăsat moştenire jumătate de secol de teatru, film şi spectacole de revistă.

A iubit viaţa până în ultima clipă. Stela Popescu a strălucit nu doar pe scenă. Pentru apropiaţi, a fost o sursă inepuizabilă de energie. Şi un exemplu de eleganţă şi demnitate. 

IULIANA MORAR, cosmeticiana Stelei Popescu:

Foarte atentă. Dânsa se machia singură zilnic, aplica genele false, adică chiar ziceam şi noi ca tinere că ar trebui să preluăm exemplu, să ne machiem, să ne aranjăm.

Pentru Dan Puican, primul soţ al reginei comediei româneşti, a fost cea mai frumoasă. Opt ani, au fost alături unul de altul, pe scenă şi acasă.

Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu:

Mie mi se părea frumoasă, cu nişte picioare extraordinare. Puţine actriţe au avut picioarele ei. Extraordinare! Stăteam în sala de repetiţii şi ea se juca cu un portofel în care avea şi extractul de naştere. Şi eu i-am luat extractul de naştere şi i-am zis: "Ce zici dacă mă duc la sfat cu el, ne căsătorim?" Şi ea a zis: "Cum vrei tu!".

Mâine, o aştepta la masă. Îi cumpărase vin roşu, exact cum îi plăcea ei. 

Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu:

Soţia mea îi pregătea nişte peşte. Îi plăcea la nebunie peştele şi i-am zis că-i iau nişte pastramă din piaţa Matache. Zice: "Vai, gata! Vin!" 

Dar dincolo de strălucire, umor şi optimism, Stela Popescu ascundea o rană care nu s-a mai închis niciodată. Moartea lui Puiu Maximilian, bărbatul pe care l-a iubit nebuneşte, o marcase profund. De atunci, a început să se plângă prietenilor de singurătate. 

Adrian Enache, artist:

La terminarea spetacolului nu rămâi decât tu cu tine. Toată lumea pleacă şi problema asta mă macină şi pe mine de multă vreme. 

Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu:

Era singură...

Tot singură a murit, lăsând în urmă o cortină de întuneric peste teatrul românesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dispariţia Stelei Popescu a şocat întreaga ţară. Actriţa era aşteptată în vizită la fostul soţ, regizorul Dan Puican