Antena Meniu Search
x

Video Distracţie în apă termală, la cel mai mare parc acvatic din România. Piscinele, pline cu turiști veniţi din toate colțurile țării

A fost distracţie ca de vacanţă în bazinele din interiorul celui mai mare Aqua park din Romania, întins pe şapte hectare, în Oradea. În acest weekend, piscinele au fost pline cu turiști veniți din toate colțurile țării ce au profitat de zonele de spa și wellness. Oamenii au profitat de vremea bună ca să-și umple bateriile pentru o noua săptămână de muncă. 

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 07:54

Vezi și

În pași de dans latino și nu numai, turiştii şi-au consumat energia în piscinele cu apă fierbinte. "Am venit la Aqua park pentrru că la munte nu am găsit zăpadă şi am zis să venim aici să înotăm. Ne simţim foarte bine, ne acomodăm cu apa deocamdată şi încercăm să dansăm, dar suntem timide", a spus o mamă care se afla la Aqua park cu fetiţa ei. 

"În cele 30 de minute, undeva la 500 de kcal vor arde toţi participanţii clasei de zumba de astăzi", a spus antrenorul de zumba, Ionuț Maxx. Iar sauna finlandeză, unde temperatura poate ajunge chiar până la 90 de grade, e sănătate curată, spun oamenii.

Cât costă o zi de distracţie la Aqua park 

Pachetul complet înseamnă că după saună merge o baie în apă rece, de numai 10 grade. "Ne plac senzaţile tari şi vrem să încercăm mai multe lucruri, dacă tot am venit până aici", au spus Roxana şi Alin, care au ales sauna finlandeză. 

Aquaparkul din Oradea se întinde pe 7 hectare și are 10 tobogane, 15 bazine de înot şi relaxare, şase saune, saloane de masaj, baie turcească şi terenuri de sport. Pentru copii, e ca un paradis. 

Complexul acvatic din Oradea este deschis pe toată durata anului. Tariful de acces pentru o zi întreagă este de 82 de lei pentru adulți și 45 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Distracţie în apă termală, la cel mai mare parc acvatic din România. Piscinele, pline cu turiști veniţi din toate colțurile țării