Antena Meniu Search
x

Video Distracţie la preţ redus, pe litoral. Turiştii care au ales să petreacă la mare au avut parte de cele mai mici preţuri din an

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu ei, turiştii care au ajuns pe litoral weekendul acesta nu au avut vreun regret. Atmosfera de vacanţă s-a simţit din plin. Iar preţurile sunt suportabile, la jumătate faţă de vârful sezonului.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.05.2022, 20:16

Vezi și

Vremea a fost schimbătoare pe litoral, dar printre nori, a mai ieşit din când în când şi soarele. Chiar dacă suntem în extrasezon, plajele au fost animate de mulţi turişti care au vrut să profite de preţurile reduse pentru a da o fugă la mare. De fapt, sunt cele mai mici din an. La jumătate faţă de lunile iulie sau august. În staţiunea Mamaia, de exemplu, tarifele pornesc de la 180 lei şi ajung la 250 lei pe noapte pentru două persoane. "Avem tarife începand de la 200 de lei pe camera dubla pe noapte, cu mic dejun inclus. Cel mai mare preț a fost 225-250 lei", a declarat Oana Tănase - șef recepție  hotel.

"Preţurile pentru o noapte de cazare, pentru o cameră standard, pleacă de la 180 lei pe noapate, fără servicii de masă", a declarat Iulian Tenie - manager hotel. Pe lângă cazare, şi mâncarea e ma ieftină în această perioada. Bufetul in regim all inclusive costă 70 de lei, iar în 150 de lei se poate încadra întreaga familie pentru un prânz a la carte. Preţuri mai mici şi pe plajă, la şezlonguri.

"Toate sunt reduse la jumătate. Daca in iulie și august un șezlong este 40 de lei, acum este 20 lei", a declarat Răzvan Chițan - administrator plaja. Cât priveşte drumul până la mare, o călătorie cu trenul se dovedeşte mult mai avantajoasă decât una cu maşina, cu atât mai mult cu cât preţul combustibilului aproape că s-a dublat faţă de vara trecută. Taxiul de la garp până în staţiunea Mamaia costă 35 de lei. O variantă mai ieftină ar fi transportul public. 3,5 lei călătoria. Iar din 1 iunie vor fi introduse şi autobuzele supraetajate. 6 lei va costa un drum cu maşinile estivale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Distracţie la preţ redus, pe litoral. Turiştii care au ales să petreacă la mare au avut parte de cele mai mici preţuri din an