Antena Meniu Search
x

Video Doar jumătate dintre profesorii întorși la catedră sunt vaccinați, în Timiș. Cum pot afla părinții ce dascăli nu au fost imunizați

Când vine vorba de vaccinare, nu toți profesorii și-au făcut "temele". În Timiș, de exemplu, doar jumătate dintre dascălii care sunt, de astăzi, la catedră, au ales să se imunizeze. La cadrele auxiliare și nedidactice, numărul celor vaccinaţi este și mai mic.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.09.2021, 09:26

Vezi și

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Timiș, din cei 6.700 de profesori care se întorc azi la catedră, puțin peste 3.800 sunt vaccinați. Dacă ne referim la cadrele nedidactice și auxiliare, în total 2.700 de angajați, nici măcar jumătate nu au fost imunizați. 

Părinții nu pot afla care dascăli sunt vaccinați și care nu. Pot afla asta doar dacă respectivii profesori decid să îi înștiințeze pentru că legea le permite să facă acest lucru. 

Dacă este să ne referim la elevi, avem 3590 de copii cu vârsta ître 12 și 18 ani, care au fost vaccinați, iar 3.100 au primit deja ambele doze de Pfizer. În Timiș s-au întors la școală 100.000 de elevi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doar jumătate dintre profesorii întorși la catedră sunt vaccinați, în Timiș. Cum pot afla părinții ce dascăli nu au fost imunizați