Antena Meniu Search
x

Video Doctoriţă, bătută în camera de gardă, la Feteşti. Un pacient a lovit-o cu pumnul direct în faţă

Incident grav la Spitalul din Feteşti unde medicul care era de gardă a fost bătut crunt de un pacient. Femeia de 31 de ani a fost lovită în faţă de un bărbat care venise să se trateze la un picior. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2022, 14:20

Vezi și

 Incidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, marţi spre miercuri. Medicul de gardă i-a spus bărbatului care a venit cu un traumatism la picior că nu poate să îşi facă o astfel de investigaţie la Spitlul din Feteşti, pentru că nu există în unitte specialişti pe timpul nopţii. 

Recomandarea l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care era însoţit de alţi trei aparţinători şi a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte cu pumnul direct în faţă.

Colegii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia este tumefiată şi afectată de cele întâmplate.

Atacatorul a fost identificat şi audiat, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. De cealaltă parte, medicul se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

Ce spun autorităţile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doctoriţă, bătută în camera de gardă, la Feteşti. Un pacient a lovit-o cu pumnul direct în faţă