Antena Meniu Search
x

Video Doi adolescenţi de 14 ani, loviţi în plin de o maşină pe trotuar în Tulcea. Au fost operaţi de urgenţă după ce picioarele le-au fost rupte

Un cumplit accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a doi adolescenţi de 14 ani a avut loc seara trecută în localitatea Greci, din Tulcea. 

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 17:01

Şoferul autoturismului, în vârstă de 49 de ani, a pierdut controlul volanului şi i-a lovit în plin pe cei doi tineri care stăteau pe treptele Centrului de Informare Turistică din localitate.

Ambii adolescenţi au picioarele rupte, fiind transportaţi de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate după ce au prezentat fracturi deschise la nivelul membrelor. Cei doi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, la spitalul din Brăila acolo unde se află în prezent internaţi pe secţia ATI.

La rândul său, şi şoferul autoturismului a fost rănit în urma impactului. La momentul testării cu aparatul

alcoolscopic, acesta indica valoarea de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii efectuează verificări, pe numele şoferului fiind deschis dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi adolescenţi de 14 ani, loviţi în plin de o maşină pe trotuar în Tulcea. Au fost operaţi de urgenţă după ce picioarele le-au fost rupte