Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi adolescenţi din judeţul Sibiu, frate şi soră, daţi dispăruţi. Au plecat de acasă şi nu s-au mai întors

Doi fraţi din judeţul Sibiu - o fată de 14 ani şi un băiat de 26 ani - sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat împreună de acasă, în urmă cu o zi, şi nu s-au mai întors. Cei doi au mai plecat de acasă de mai multe ori.

de Redactia Observator

la 01.09.2024 , 18:01

”Poliţiştii sibieni caută doi fraţi minori, care au plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, a transmis, duminică, IPJ Sibiu.

Astfel, Poliţia a fost sesizată, sâmbătă seară, de o femeie care a relatat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.30, cei doi copii ai săi, Ana Isabel Varga, în vârstă de 14 ani, şi Flavius Varga, în vârstă de 16 ani, au plecat împreună de la domiciliu, din localitatea Brădeni, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă. 

Doi fraţi, căutaţi de poliţie după ce au plecat de acasă

Articolul continuă după reclamă

Ana Isabel Varga are înălţimea de 1,50 metri, greutate 35 de kilograme, păr şaten lung şi prins la spate, ochi căprui. La momentul plecării, ea ar fi purtat un maiou de culoare neagră, o fustă de culare neagră şi o pereche de sandale de culoare neagră. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Flavius Varga are înălţimea de 1,70 metri, greutate 60 de kilograme, păr blond, ochi albaştri. La momentul plecării, el ar fi purtat pantaloni scurţi de culoare neagră, o bluză cu mânecă lungă de culoare neagră şi pantofi sport  de culoare neagră. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cei doi minori sunt cunoscuţi cu plecări repetate, a precizat IPJ Sibiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Doi adolescenţi din judeţul Sibiu, frate şi soră, daţi dispăruţi. Au plecat de acasă şi nu s-au mai întors