Antena Meniu Search
x

Video Un individ de 21 de ani l-ar fi bătut pe bebeluşul iubitei timp de o lună, până a murit. Dominic a încetat din viaţă la 2 ani, în braţele medicilor

Un caz dramatic vine şi din Braşov. Un copilaş de nici doi ani ar fi fost bătut timp de o lună de iubitul mamei. În urmă cu o zi, respiraţia micuţului s-a oprit din cauza loviturilor. Băieţelul a murit în mâinile paramedicilor care încercau să îl resusciteze. Suspectul, un tânăr de 21 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 19:37

Vezi și

Reporteri: De ce ai lovit băiatul? Ce ai avut cu copilul? Erai drogat?

Cu faţa ascunsă sub o glugă, tânărul nu a declarat nimic înainte de a fi dus în faţa magistraţilor. Chemată la audieri, mama copilului care s-a stins i-a luat apărarea.

Reporter: Dumneavoastră nu aţi văzut urmele de violenţă de pe corpul copilului?

Mama copilului: Vă rog frumos, nu dau nicio declaraţie.

Pe acelaşi subiect

Reporter: De cât timp îl bătea pe băieţel?

Mama copilului: Nu îl bătea!

Dominic ar fi murit din cauza loviturilor

Anchetatorii au însă altă variantă. Din cauza loviturilor, Dominic nu a mai respirat ieri dimineaţă la ora 4. Suspectul a sunat la 112, iar iubita acestuia s-a urcat cu micuţul într-un taxi pentru a se întâlni cu medicii de pe ambulanţă mai repede.

Steluţa Coţiu, medic Ambulanţa Braşov: În drum spre spital, a întâlnit un alt echipaj doar cu asistent. A oprit echipajul pe strada Mihai Viteazu, s-au început manevrele de resuscitare. Între timp s-au întâlnit şi cu echipajul cu medic, s-au continuat manevrele de resuscitare, din păcate fără succes.

Cazul a ajuns imediat în atenţia procurorilor, care au descoperit că băieţelul a fost bătut sistematic, cel puţin în ultima lună.

Vlad Teodorescu, procuror: Inculpatul major, care convieţuia cu minorul, i-a aplicat minorului în vârstă de un an şi 7 luni lovituri de o intensitate ridicată. Inculpat a neglijat alimentaţia minorului producându-se modificări scheletice şi organice ca urmare a unei alimentaţii deficitare.

Băiatul rămânea deseori în grija iubitului

Mama copilului, care nu a anunţat poliţia de ororile la care ar fi fost supus Dominic, este fiica unui avocat din Constanţa. Ar fi locuit la Londra, împreună cu tatăl copilului, însă acum trei săptămâni l-ar fi părăsit pe bărbat pentru a se muta la Braşov alături de tânărul de 21 de ani.

Femeia ar fi fost mai tot timpul plecată de acasă, aşa că băiatul rămânea în grija iubitului. Când ambii adulţi erau în apartament, scandalul era la ordinea zilei. La sfârşitul săptămânii trecute cearta a fost atât de aprinsă încât s-a mutat în faţa blocului.

Vecină: Am auzit o femeie ţipând, groaznic ţipa şi a ieşit soţul meu pe geam, s-a uitat, a apărut un bărbat care i-a spus să nu mai ţipe femeii că o aude toată strada.

Vecină: Un domn, vineri sau joi dacă nu mă înşel, tot aşa, au făcut scandal şi a spus că cheamă poliţia. Şi ea s-a rugat frumos, că are situaţia sub control, să nu cheme poliţia.

"Spunea că plânge copilul, că să nu ne băgăm"

Vecină: A avut o discuţie destul de aprinsă cu soţul meu, era foarte obraznic. Spunea că plânge copilul, că să nu ne băgăm. După jumătate de oră când femeie începea să mai urle, ieşea pe geam şi zicea "Ajutor! Mă violează!"​.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Lucrătorii Secţiei 3 de Poliţie din Municipiul Braşov au sigilat apartamentul în care locuiau copilul, mama şi tatăl. Însă, în faţa apartamentului încă se văd urme ale unui scandal petrecut cu trei zile înaintea decesului.

La Braşov a ajuns astăzi şi tatăl lui Dominic. Acesta spune că şi fosta lui iubită este vinovată pentru ce s-a întâmplat, deoarece ar fi ştiut de bătăi şi ar fi închis ochii în faţa abuzurilor. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar dacă o să fie găsit vinovat va petrece ani grei după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un individ de 21 de ani l-ar fi bătut pe bebeluşul iubitei timp de o lună, până a murit. Dominic a încetat din viaţă la 2 ani, în braţele medicilor