Antena Meniu Search
x

Video Doi ani de închisoare în cazul bărbatului care şi-a bătut crunt copilul, un băiat de 17 ani cu dizabilităţi. Ce pedeapsă a primit şi mama, care a asistat nepăsătoare 

Judecătorii din Târgu Jiu au dat sentinţa în cazul bărbatului care şi-a bătut crunt fiul vitreg, un băiat de 17 ani cu dizabilităţi. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare. Abuzul a fost filmat, iar imaginile au puternic impact emoţional. Mama copilului, care a asistat nepăsătoare la scenele brutale a primit şi ea o condamnare, dar nu va merge la închisoare. 

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 08:43

Vezi și

Bărbatul a primit o condamnare de 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. El este, de altfel, în arest preventiv încă din luna iunie, când s-a aflat de tratamentul crunt pe care l-a primit băiatul de 17 ani, un adolescent imobilizat.

Copil cu dizabilităţi, bătut cu bestialitate de tatăl vitreg, în Târgu Jiu

Fratele său mai mic a filmat momentele în care acesta era lovit de tatăl vitreg și a alertat o mătușă care a anunțat Poliția. Mama copilului a privit impasibilă scenele extrem de violenţe, nu a intervenit absolut deloc să-și salveze copilul din ploaia de lovituri. Și ea a fost condamnată pentru complicitate, la 2 ani și 2 luni de închisoare, dar cu suspendare, și la două luni de muncă în folosul comunității la o societate din Târgu Jiu.

Decizia instanței nu este definitivă. După ce acest caz a intrat în atenția anchetatorilor, cei doi copii au fost preluați de stat și, de asemenea, consiliați psihologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi ani de închisoare în cazul bărbatului care şi-a bătut crunt copilul, un băiat de 17 ani cu dizabilităţi. Ce pedeapsă a primit şi mama, care a asistat nepăsătoare