Antena Meniu Search
x

Video Copil cu dizabilități, bătut cu bestialitate de tatăl vitreg sub privirile indiferente ale mamei. Bărbatul a fost arestat, după ce imaginile au ajuns la poliţie

Imagini şocante apărute în spaţiul public, în care un tată vitreg este surprins bătând cu violenţă un băiat cu dizabilităţi din Gorj, în vârstă de 17 ani. La un moment dat, omul se urcă şi cu picioarele pe corpul copilului neputincios, care nu se poare apăra.

de Monica Palade

la 10.08.2023, 13:37

Vezi și

În tot acest timp, mama care era asistent personal al băiatului bătut, priveşte impasibilă momentul dramatic. Imaginile au fost filmate de fratele copilului şi trimise unei mătuşi, care a anunţat autorităţile. Copiii au fost preluaţi de DGASPC Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce mama a fost pusă sub control judiciar.

Ce spun poliţiştii

La data de 5 iunie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de o femeie, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că la data de 3 iunie a.c., nepotul său a fost agresat fizic de tatăl vitreg.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că un minor de 17 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, ar fi fost agresat fizic de tatăl său vitreg de 49 de ani, din orașul Tismana, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Târgu Jiu.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 49 de ani. Tot la aceeași dată, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate.

În continuarea cercetărilor, la data de 8 iunie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, mama minorului, fiind bănuită de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copil cu dizabilități, bătut cu bestialitate de tatăl vitreg sub privirile indiferente ale mamei. Bărbatul a fost arestat, după ce imaginile au ajuns la poliţie