Antena Meniu Search
x

Doi ani de la Colectiv. Concert caritabil pentru victimele din Colectiv

Nu uităm de #Colectiv. Nu uităm nici de cei care au pierit. Nu-i uităm nici pe cei care încă sunt în suferinţă. La Arenele Romane are loc un concert caritabil.

Vezi și

Nu uităm de #Colectiv. Nu uităm nici de cei care au pierit. Nu-i uităm nici pe cei care încă sunt în suferinţă. La Arenele Romane are loc un concert caritabil. Banii vor ajunge la cei care au de îndurat şi acum tratamente dureroase.

Solidaritatea este aproape palpabilă aici. Nu a pierit nimic din durerea şi din revolta care au scos din case mii de oameni acum doi ani, ca să spună răspicat că această tragedie nu trebuia să existe. Cu toate acestea, România rămâne o ţară de victime şi de eroi.

O ţară a celor care pier igropaţi în corupţia şi în nepuţinţa sistemelor şi a celor care le sar în ajutor cu puţinul pe care îl pot face. La doi ani de la Colectiv, totul e aproape la fel.

România încă nu poate trata marii arşi pentru că nu avem ce ne trebuie şi nici personalul medical care să ştie ce are de făcut.

Nu, nu suntem mai în siguranţă în spaţiile publice nici după Colectiv. În Bucureşti, acum doar 8 localuri don aproape şase mii au autorizaţia pompierilor. Avem acelaşi preşedinte care se solidarizează cu cei îndureraţi şi un alt guvern, care promite. Iar noi, fiecare dintre cei care trăim în România, nu putem decât să sperăm că ne fereşte Dumnezeu de pericole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi ani de la Colectiv. Concert caritabil pentru victimele din Colectiv