Antena Meniu Search
x

Poliţiştii i-au prins pe cei care au terorizat o fetiţă din Galaţi cu 1000 de mesaje de ameninţare

Poliţiştii din Galaţi au reuşit să identifice doi băieţi care, încă de la Crăciun, au terorizat o fetiţă din comuna Schela cu sute de mesaje de ameninţare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.01.2020, 12:00

Fetiţa din Galaţi, terorizată printr-o aplicaţie de pe telefon
Fetiţa din Galaţi era terorizată printr-o aplicaţie pe telefon care ascunde numărul - Profimedia Images / Ilustraţie

Poliţiştii din Galaţi au reuşit să identifice doi băieţi care, încă de la Crăciun, au terorizat o fetiţă din comuna Schela cu sute de mesaje de ameninţare.

Povestea fetei de 13 ani din comuna Schela a început chiar în ziua de Crăciun, atunci când a primit primele mesaje de ameninţare pe telefon.

Cei care o terorizau foloseau o aplicaţie care ascunde numărul de telefon, astfel că părinţii s-au gândit la ce este mai rău şi au supravegheat-o pe copilă.

Totuşi, acelaşi lucru l-au făcut şi cei care o terorizau şi îi trimiteau mesaje în care îi spuneau exact cu ce este îmbrăcată atunci când era în casă, dar şi la ce oră se culca seara.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, suspiciunile familiei s-au îndreptat către un vecin, un bărbat de 43 de ani care locuieşte singur.

Totuşi, în urma anchetei, poliţiştii au descoperit că cei care o terorizau pe fetiţa din Schela sunt doi colegi de la şcoală, un băiat de 13 ani, care ar fi chiar prietenul fetei, dar şi un băiat de 15 ani.

În total, cei doi i-au trimis fetei peste 1000 de mesaje în care o ameninţau cu moartea sau în care o ameninţau că o răpesc şi o violează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţiştii i-au prins pe cei care au terorizat o fetiţă din Galaţi cu 1000 de mesaje de ameninţare