Antena Meniu Search
x

Un tânăr care aştepta să treacă trenul, la barieră, lângă maşină, ucis de un şofer beat şi fără permis, în Olt

Un tânăr care aştepta să treacă trenul, la barieră, lângă maşină, a fost ucis de un şofer beat şi fără permis, în Olt. Tânărul coborâse din autoturismul staţionat în coloană şi n-a avut nicio şansă să scape.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.01.2020, 11:48

Un tânăr care aştepta să treacă trenul, la barieră, lângă maşină, a fost ucis de un şofer beat şi fără permis, în Olt. Tânărul coborâse din autoturismul staţionat în coloană şi n-a avut nicio şansă să scape.

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, după ce un șofer băut și fără permis a intrat, cu viteză, în coloana de mașini care așteptau la o trecere la nivel cu calea ferată, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Reprezentantul IPJ a precizat că persoana decedată, un tânăr de 26 de ani, se afla în afara mașinilor oprite la trecerea la nivel cu calea ferată.

„În aceasta dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Șopârlița s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani. Din primele cercetări se pare ca accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.", a spus Alexandra Dicu.

Pe acelaşi subiect

Cele două victime au fost accidentate de un autoturism lovit în spate de o autoutilitară în care a intrat mașina condusă de bărbatul fără permis.

Bărbatul care ar fi provocat accidentul a fugit de la fața locului, însă a fost prins de persoanele aflate în zonă, a mai precizat Alexandra Dicu.

"Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Șopârlița, care nu deține permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza și a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloana la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acroșat doua persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 și de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinești. Bărbatul de 26 de ani a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă", a adăugat Alexandra Dicu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr care aştepta să treacă trenul, la barieră, lângă maşină, ucis de un şofer beat şi fără permis, în Olt