Antena Meniu Search
x

Tineri din Bistriţa-Năsăud, flagrant cu kilograme de droguri în maşină

Doi tineri din comuna Şieu-Măgheruş, o femeie şi un bărbat, au fost prinşi în flagrant de procurorii DIICOT şi poliţiştii Antidrog cu kilograme de droguri în maşină.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.01.2020, 11:42

Flagrant cu droguri în Şieu-Măgheruş, Bistriţa-Năsăud
Flagrant cu droguri în Şieu-Măgheruş, Bistriţa-Năsăud - Poliţia Română

Doi tineri din comuna Şieu-Măgheruş, o femeie şi un bărbat, au fost prinşi în flagrant de procurorii DIICOT şi poliţiştii Antidrog cu kilograme de droguri în maşină.

Cei doi tineri, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii din comuna Şieu-Măgheruş, au fost prinşi în trafic într-o acţiune coordonată de DIICOT Bistriţa-Năsăud.

Anchetatorii aveau informaţii că cei doi tineri se ocupă cu traficul de droguri, astfel că i-au filat şi apoi i-au prins în flagrant, în timpul unei tranzacţii.

"În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de canabis.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Tânărul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc, în timp ce împotriva tinerei nu a fost luată nicio măsură.

Pe 26 ianuarie 2020, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului din Şieu-Măgheruş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tineri din Bistriţa-Năsăud, flagrant cu kilograme de droguri în maşină