Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi acuzaţi că vindeau droguri copiilor, arestaţi în urma unor percheziţii, în Mureş

Două persoane, acuzate că vindeau droguri în județul Mureș, inclusiv copiilor, au fost arestate preventiv, în urma unor percheziții făcute de polițiști și procurori.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 16:37

Doi bărbaţi acuzaţi că vindeau droguri copiilor, arestaţi în urma unor percheziţii, în Mureş - Shutterstock

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare și deținere de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

Anchetatorii au reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, inculpații au comercializat droguri de risc și mare risc consumatorilor, inclusiv minori, din județul Mureș.

Oamenii legii au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, miercuri, fiind identificate și ridicate, cantitățile de aproximativ 2 kilograme de substanță cu conținut de 3-CMC și 200 grame canabis, precum și sisteme informatice și mijloace de stocare a datelor informatice despre care exista bănuiala rezonabilă că au fost folosite în cadrul activității infracționale, potrivi Mediafax.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a dispus, joi, arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi acuzaţi că vindeau droguri copiilor, arestaţi în urma unor percheziţii, în Mureş