Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbați din Argeș au murit, după ce au căzut cu maşina într-un pârâu. Vehiculul s-a răsturnat pe plafon, cei doi nu au avut nicio șansă

Doi barbaţi din judeţul Argeş și-au peridut viața, după ce mașina în care se aflau a căzut într-un pârâu. În urma impactului, mașina s-a răsturnat pe plafon. 

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 20:51

Vezi și

”Pompierii au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Rociu, satul Şerbănesti, în cazul unui autoturism găsit căzut într-un pârâu. Autoturismul se afla răsturnat pe pavilion şi cu partea din faţă în apă”, a transmis, luni, ISU Argeş.

Cei doi bărbați au murit în urma impactului

Potrivit autorităților, mașina a fost scoasă din apă cu ajutorul unui buldoexcavator, iar din interiorul acesteia au fost scoși bărbații, din păcate, fără viață.  Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, dar victimele nu au mai putut fi salvate. Bărbații aveau 64, respectiv 53 de ani, și erau amândoi din Moşoaia.

IPJ Argeş a precizat că nu se cunoaşte momentul în care autoturismul a căzut în pârâu, fiind deschis un dosar penal ucidere din culpa pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi bărbați din Argeș au murit, după ce au căzut cu maşina într-un pârâu. Vehiculul s-a răsturnat pe plafon, cei doi nu au avut nicio șansă