Antena Meniu Search
x

Doi bărbați din Teleroman au fost loviți de fulger, în timp munceau pe un câmp

Doi bărbați de 43 și 49 de ani au fost loviți, sâmbătă, de fulger, în județul Teleorman. Conform ISU Teleorman, cei doi bărbați se aflau pe un câmp în apropierea localității Gălăteni.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 18:23

Doi bărbați din Teleroman au fost loviți de fulger, în timp munceau pe un câmp
Doi bărbați din Teleroman au fost loviți de fulger, în timp munceau pe un câmp - Profimedia Images

Doi bărbați de 43 și 49 de ani, care efectuau lucrări agricole, au fost loviți, sâmbătă, de fulger, în județul Teleorman. 

Cele două victime lovite de fulger au suferit arsuri la brațe și torace.

Cei doi bărbați de 43 și 49 de ani erau conștienți și cooperanți și au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ Teleorman și transportați la Spitalul Orășenesc Videle.

Cod galben de ploi în mai mult de jumătate din ţară

Potrivit ANM, sâmbătă, în intervalul 11:00 - 21:00 instabilitatea atmosferică va fi accentuată în în zonele de deal și de munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Moldova și în sudul Banatului. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Pentru ziua de duminică, codul galben se menţine în nord-vestul, nordul şi nord-estul ţării. în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea nordică a Moldovei și în zonele montane aferente vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25...30 l/mp și izolat 35...40 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi bărbați din Teleroman au fost loviți de fulger, în timp munceau pe un câmp