Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la spital, răniţi după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit în Blejoi, Prahova

Accident cu trei răniţi în comuna Blejoi din judeţul Prahova. O maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit, iar în urma impactului au ajuns la spital doi bărbaţi de 69 de ani şi o femeie în vârstă de 68 de ani. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 17:05

Accident cu trei răniţi în Blejoi, Prahova
Accident cu trei răniţi în Blejoi, Prahova - Facebook Manuela Bendic

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în urma unui accident rutier produs în comuna Blejoi din judeţul Prahova, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit. Accidentul a avut loc pe drumul naţional 1 A, între două autovehicule conduse de şoferi în vârstă de 45, respectiv 69 de ani.

Accident cu trei răniţi în Prahova

"În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 69 de ani, a unui pasager în vârstă de 69 de ani şi a unei pasagere în vârstă de 68 de ani, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", informează Poliţia Judeţeană Prahova, potrivit news.ro. Cele trei victime au fost duse la spital.  

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului în vârstă de 69 de ani, aparatul a indicând valoarea de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului traficul rutier a fost îngreunat, sensul de mers către Braşov fiind blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la spital, răniţi după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit în Blejoi, Prahova