Antena Meniu Search
x

Doi bolizi s-au făcut praf în prima zi a anului. Un bărbat a murit, în Covasna, alţi cinci oameni sunt grav răniţi

Doi bolizi s-au făcut praf în Covasna. Un bărbat a murit în prima zi a anului, alte cinci persoane sunt rănite grav, în urma unui accident.

Un mort, în Covasna, după ce doi bolizi s-au făcut praf

Doi bolizi s-au făcut praf în Covasna. Un bărbat a murit în prima zi a anului, alte cinci persoane sunt rănite grav, în urma unui accident produs, luni, pe DN 11, în judeţul Covasna, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu maşina care circula din sensul opus. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Covasna, agent principal Nicoleta Tolovaj-Marin, a declarat: "Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN11 la ieşire din localitatea Ozun spre Sântionlunca, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care efectua o depăşire în urma căreia s-a ciocnit cu cel care circula din sens opus. Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului şi îi transportă pe răniţi la spital."

De asemenea, Centrul Infotrafic a informat că din cauza coliziunii frontale între clee două maşini, circulaţia pe DN11 Braşov - Târgu Secuiesc este oprită pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Ozun către Sântionlunca.

sursa foto: weradio.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi bolizi s-au făcut praf în prima zi a anului. Un bărbat a murit, în Covasna, alţi cinci oameni sunt grav răniţi