Antena Meniu Search
x

Video Doi copii de 12 şi 13 ani din Craiova au provocat un accident teribil. Puştiul de 12 ani a aşteptat ca tatăl său să adoarmă şi i-a furat maşina

Inconştienţă fără margini pe străzile din Craiova! Doi copii de 12 şi 13 ani au ajuns la spital cu răni grave, după ce au provocat un accident, cu o maşină furată.

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 08:50

Vezi și

Dornic să-şi impresioneze prietenul cu un an mai mare, minorul de 12 ani a aşteptat ca părinţii să meargă la culcare, iar mai apoi a furat maşina tatălui. Cursa s-a încheiat însă rapid, atunci când băiatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, maşina în care se aflau cei doi, a fost aruncată într-un alt vehicul parcat, apoi s-a înfipt în gardul unei gospodării. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

"A fost internat cu fractură de femur. Şi celălalt cu un traumatism ocular. Însă, pe lângă aceste traumatisme, prezintă şi alte leziuni", a declarat Cristiana Geormăneanu, medic UPU Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi copii de 12 şi 13 ani din Craiova au provocat un accident teribil. Puştiul de 12 ani a aşteptat ca tatăl său să adoarmă şi i-a furat maşina