Antena Meniu Search
x

Doi copii, de 3 şi 5 ani, băgaţi în spital după impactul între un microbuz şi o maşină. Accident cu 4 răniţi în Cluj-Napoca

Accident cu patru răniţi pe un bulevard din Cluj-Napoca. O femeie de aproximativ 30 de ani, un tânăr de 21 de ani şi doi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani au fost transportaţi la spital, după impactul dintre un autoturism şi un microbuz.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 18:51

Accident rutier în Cluj-Napoca
Accident rutier în Cluj-Napoca

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit, luni, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit pe un bulevard din oraş. O femeie, un tânăr de 20 de ani şi doi copii de 3 şi 5 ani au fost transportaţi la spital.

Accident cu 4 răniţi în Cluj-Napoca. Doi dintre ei sunt copii de 3 şi 5 ani

”Pompierii de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate”, a transmis ISU Cluj. Sursa citată a precizat că o femeie de aproximativ 30 de ani va fi transportată la spital, alături de doi minori de aproximativ 3 şi 5 ani.

”Aceştia au fost preluaţi de ambulanţa SAJ. În schimb, echipajul SMURD va transporta la spital un tânăr de aproximativ 20 de ani. Toate persoanele au, la o primă evaluare, afecţiuni uşoare”, a precizat  ISU Cluj. La misiune a luat parte şi o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi copii, de 3 şi 5 ani, băgaţi în spital după impactul între un microbuz şi o maşină. Accident cu 4 răniţi în Cluj-Napoca