Antena Meniu Search
x

Doi fraţi din Brăila ar fi întreţinut relaţii sexuale timp de mai mulţi ani. În urma incestului, s-au născut doi copii daţi în grija statului

Caz tulburător în comuna brăileană Mircea Vodă. Doi tineri, frate şi soră, sunt cercetaţi pentru incest, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale, în urma cărora s-ar fi născut doi copii, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

de Monica Palade

la 16.12.2021, 13:26

Doi fraţi din Brăila ar fi întreţinut relaţii sexuale timp de mai mulţi ani. În urma incestului, s-au născut doi copii daţi în grija statului - Shutterstock

Incidentul ar fi avut loc în perioada anilor 2018 şi 2019, iar copiii au ajuns în grija statului. Potrivit reprezentantilor Primariei Mircea Vodă, cei doi fraţi beneficiază de ajutor social, iar femeia a refuzat să aibă grijă de minori.

„Ei sunt beneficiari de ajutor social şi locuiau în aceeaşi casă. Femeia a plecat din comună încă din vară şi nu a dorit să audă de cei mici. Niciodată nu au dat de înţeles că ar avea o altfel de relaţie decât cea de frate-soră. Nimeni nu s-a gândit la aşa ceva. Oricum, este vorba despre o familie dezorganizată, cu venituri reduse”, au precizat aceştia pentru debraila.ro.

Doi copii rezultaţi în urma incestului

Potrivit procurorilor de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în judecată a inculpaților B.F. și B.A. pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest. Potrivit anchetatorilor, în data de 24 noiembrie, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaților B.F. și B.A. pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest, fapte prevăzute și pedepsite de art 377 Cod penal cu aplicare art. 38 Cod penal.

Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D. Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi fraţi din Brăila ar fi întreţinut relaţii sexuale timp de mai mulţi ani. În urma incestului, s-au născut doi copii daţi în grija statului