Antena Meniu Search
x

Video Doi gorjeni, reținuți după ce au luat şpagă 7000 de euro. I-au promis unui bărbat că îl ajută să treacă examenul pentru un post de șofer la ISU Gorj

Doi bărbaţi din judeţul Gorj au fost reţinuţi de către procurori după ce au luat şpagă 7000 de euro de la un bărbat, căruia i-au promis că îl vor ajuta să promoveze examenul pentru un post de şofer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 10:10

Vezi și

Cei doi au pretins că au cunoştinţe în interiorul insituţiei şi i-au cerut bărbatului suma de 10.000 de euro pentru a-i asigura postul. După ce a apucat să le dea celor doi 7.000 de euro, păgubitul a constatat că a căzut examenul susţinut în vara anului trecut, aşa că le-a povestit totul poliţiştilor.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de trafic de influenţă. Oficialii ISU Gorj  au transmis că nimeni din cadrul instituţiei nu are legătură cu cei doi suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi gorjeni, reținuți după ce au luat şpagă 7000 de euro. I-au promis unui bărbat că îl ajută să treacă examenul pentru un post de șofer la ISU Gorj