Antena Meniu Search
x

Video Doi hoți din Mehedinți au spart trei case pentru o sticlă de vin. Riscă acum să stea cinci ani după gratii

Mai mare pedeapsa decât prada. Doi hoţi riscă până la cinci ani de închisoare pentru că au spart trei case din Mehedinţi, din care au plecat doar cu o sticlă de vin. Camerele de supraveghere dintr-o locuinţă de vacanţă i-au filmat, însă, iar proprietara a făcut plângere la poliţie.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 20:25

Vezi și

Cu feţele ascunse sub cagule, hoţii intră nestingheriţi în casă, în plină noapte. Îşi luminează drumul cu lanterne. Unul dintre ei rămâne de pază la uşă, ca să dea alarma dacă vine cineva. Complicele lui, care are o rangă în mână, cotrobăie după bunuri de valoare.

Au spart trei case pentru o sticlă de vin

Nu au găsit, însă, nimic, aşa că au continuat şirul spargerilor. Au mai „controlat“ două case şi tot au reuşit să fure tinerii a fost o sticlă de băutură. Chiar dacă paguba e mică, problema lor e mare.

Agent Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: A fost constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat si se continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerii la răspundere penală.

Cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere şi a urmelor lăsate de hoţi, poliţiştii speră că îi vor găsi pe suspecţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi hoți din Mehedinți au spart trei case pentru o sticlă de vin. Riscă acum să stea cinci ani după gratii